40-jarig Jubileum

40-JARIG JUBILEUM

Deze hele week waren we druk in de weer, zodat ons park er netjes uit zou zien voor ons jubileum. Op vrijdag is het clubhuis versierd en zijn er extra tafels, statafels en stoelen naar buiten gezet. Zelfs Robin, onze hovenier is tot ‘s avonds laat in de weer geweest! De weervoorspellingen waren perfect.

 Zaterdag 22 juni hebben we ons 40 jarig jubileum gevierd. ‘s Morgens alweer vroeg met z’n allen aan de gang om ervoor te zorgen dat de koffie en thee klaar zouden staan voor al onze leden/oud-leden en eenieder die zin had om een kijkje te komen nemen op onze club. Ook hebben we ‘s morgens met een paar sterke kerels de steigerbanken in het clubhuis gezet, deze hebben we als herinnering aan ons jubileum geplaatst.

Om 12.00 uur kwamen de mensen binnenstromen. Na een korte speech van onze voorzitter Theo hebben we de dag officieel met een grote slagroomtaart met vuurwerk geopend. Het damesteam van de dinsdag had nog gezorgd voor allerlei lekkere andere taarten, cake & muffins. Super lekker, dames. Op baan 8 stonden verschillende leuke attracties voor jong en oud, maar vooral jong heeft daar gebruik van gemaakt. Voor de allerkleinsten waren er suikerspinnen te verkrijgen en bij Sharon konden ze glittertattoos laten maken. Al waren er ook onder de ouderen nog wat snoepers.

Om 13.00 uur ging House of Tennis beginnen met sport en spel. Zo’n 30 mensen hebben daar met veel plezier gebruik van gemaakt. Er werden zelfs nog wat prijsjes uitgedeeld. Na de clinic werden we verrast met een optreden van de Blue Mops. Altijd gezellig zo’n dweilorkest, dat geeft wel een leuk sfeertje. Toen de Blue Mops uitgespeeld waren, heeft Theo nog een speech gehouden, waarin hij even terug ging in de tijd. En natuurlijk heeft Theo diverse mensen bedankt voor hun hulp de afgelopen tijd. Erik & Elles die deze dag samen de bar op zich hadden genomen.  Helemaal top, want het was een drukbezochte dag. Frans, die altijd perfect voor onze banen zorgt. René, Vincent en Henk die de hele dag foto’s hebben gemaakt, zodat we mooi kunnen terugkijken naar deze heuglijke dag. De fotopresentatie die René gemaakt had en te zien was op het tv scherm, zorgde voor herkenning en veel verhalen over de afgelopen 40 jaar kwamen daardoor los. Erg leuk! Ger, die samen met Petra de steigerbanken had gemaakt. De mannen die ‘s morgens hebben geholpen met sjouwen: Roy, Ronnie, André, Peter en Frans. Joop & Vincent hebben Axitraxi geholpen met het opzetten van de speelattracties. Sabine die Petra vrijdag heeft meegeholpen met versieren. Theo stond ook nog even stil bij het feit, wat voor een mooie club we toch hebben. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld, vooral de saamhorigheid maakt onze club zo speciaal. We ondersteunen elkaar in goede, maar ook in moeilijke tijden, zoals bij het overlijden van Ger, Ben, Lucie en Kim.  Na Theo’s mooie speech, heeft het bestuur de steigerbanken onthuld.

Vervolgens was het tijd voor het buffet. Dit was heerlijk en goed verzorgd door Ronald & Anita, met ondersteuning van Rob. Iedereen was erg tevreden over het eten. Lekker en voor elk wat wils. We kunnen niet anders zeggen, dan dat onze jubileumdag superleuk en -gezellig was. Er hadden zich 150 mensen sowieso aangemeld, maar het zijn er zeker meer geweest. Op naar de 50 jaar!

Dank aan alle aanwezigen,

Het Bestuur,
Theo, Joop, Ria, Sanne & Petra

Reacties zijn gesloten.