6 januari

Wat ‘n dag vandaag! We begonnen de dag met een aangename verrassing voor velen. Ons clubhuis had een grote metamorfose ondergaan. Vrijdagavond tijdens de Wintercompetitie was alles nog als vanouds, maar zaterdag hebben we met een paar mensen onze tafelbladen vervangen door nieuwe en zijn er nieuwe stoelen neergezet. Bedankt Joop, Frans, Ronnie & Lambert voor jullie helpende handjes. Ons clubhuis heeft een totaal andere look gekregen. Iedereen heeft heel enthousiast hierop gereageerd.

Het nieuwe interieur hebben we te danken aan onze sponsoren. Een groot gedeelte komt van onze eigen leden, die mee hebben gedaan aan de actie van DE VRIENDEN VAN TV LINDENHOLT.  Bedankt voor jullie donatie en hopelijk kunnen we ook dit jaar weer op jullie bijdrage rekenen, zodat we er weer iets moois voor onze club mee kunnen doen. Natuurlijk ook hartelijk dank aan alle andere sponsoren, want die hebben we zeker ook nodig gehad om dit alles te kunnen realiseren.

een compleet nieuwe look

Om 12:00 uur zijn we met een  groep van 40 mannen & vrouwen begonnen met lekker ‘n potje tennis. Leuk hoor zo’n grote opkomst! Om 14:00 uur hebben we met z’n allen heerlijk ‘n kopje  erwten-/tomatensoep gegeten. Deze was door Sanne & Angelique bereid en het roggebrood met katenspek ontbrak ook niet. Top, dames, bedankt. Het was heerlijk! Na de soep hebben we nog ‘n balletje geslagen en aansluitend begon om 16:00 uur de Nieuwjaarsreceptie. Kurt heette ieder welkom met een glas champagne en alle aanwezigen kregen namens de club 2 consumptiebonnen aangeboden. Kurt heeft nog een mooie speech gehouden waarin hij ook nog even terugblikte op het oude jaar. Wat zeker een geslaagd jaar is geweest! Goed gedaan Kurt.

Wat ‘n grote opkomst was er tijdens de Nieuwjaarsreceptie! Er werd onder het genot van ‘n hapje en ‘n drankje gezellig bijgekletst. De sfeer was fantastisch! We gaan ervoor om van 2019 ook weer zo’n mooi jaar te maken! Een Jaar waarin onze club alweer 40 jaar bestaat. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid. Tot ziens bij TV Lindenholt.

Groetjes, Petra

Reacties zijn gesloten.