Aanmelden najaarscompetitie 2020

Beste Leden,

Het ziet er naar uit, dat in het najaar weer competitie kan worden gespeeld. De KNLTB heeft besloten om de voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar, dus zullen er dit jaar geen specifieke onderdelen van de najaarscompetitie worden gespeeld, maar wel alle onderdelen van de VJC.
Voor degenen, die gewoonlijk alleen de najaarscompetitie speelden, zal er weinig veranderen, omdat ook nu er niet gespeeld gaat worden voor promotie/degradatie en dat jullie zullen worden ingedeeld volgens teamranking.
De indeling van de competitie vinden jullie hier (Competitieaanbod Gelderland)

Omdat ook een flink aantal teams van de VJC dit najaar zullen spelen is de ruimte wat beperkter dan vorig jaar, maar we kunnen desondanks toch nog wel wat teams kwijt.
Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de volgende voorwaarden:

  1. Op donderdagavond is er ruimte voor 2 teams in 8&9 tennis;
  2. Op vrijdagavond is er ruimte voor minimaal 1 team afhankelijk van de teams (3 teams) die zich al voor de VJC hadden ingeschreven (geen 8&9 tennis);
  3. Op zaterdag is er ruimte voor minimaal 4  teams, afhankelijk van de teams (8 teams) die zich al voor de VJC hadden ingeschreven (geen 8&9 tennis);
  4. Op zondag wordt er geen ruimte geboden om competitie te spelen, omdat het clubhuis dan niet geopend is.

De Najaarscompetitie wordt gehouden op de volgende data..

Wil je meedoen, meld je dan liefst als team aan met naam en bondsnummer van ieder teamlid en wie de captain zal zijn. Maar je mag je ook solo aanmelden, in welk geval je waarschijnlijk op de reservelijst komt.
Diegenen die niet alle zeven dagen willen spelen, maar het wel leuk vinden om eens in te vallen, kunnen zich bij ons melden als reserve, met naam, bondsnummer, telefoonnummer en speelsterkte. De lijst van reserves zal worden gepubliceerd op de website, zodat iedere captain die lijst kan inzien.

Aanmelden kan tot 24 juni 2020.
Stuur je aanmelding naar vcl@tvlindenholt.nl

Met sportieve groet,
Michiel van’t Hooft
VCL TV Lindenholt
vcl@tvlindenholt.nl
06-14142661

Reacties zijn gesloten.