Aanmelding geopend voor tennislessen winter ’17-’18

Blijf fit en neem deze winter tennistraining! Schrijf je nu in voor de tennislessen
Het lesweken- en prijzenoverzicht vindt u hier:TV Lindenholt lesweken- & prijzenoverzicht winter 2017
De najaars- en winterperiode is bij uitstek geschikt om zonder druk van toernooien jouw techniek aan te scherpen en tegelijk lekker fit te blijven. Schrijf je dus nu in voor de winterlessen van House of Tennis. House of Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen!

De lessen
Er worden tot 18 lessen aangeboden dit winterseizoen. De eerste lessen starten maandag 23 oktober 2017 en het seizoen eindigt vrijdag 30 maart 2018. House of Tennis deelt de beschikbare lesuren in waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven verhinderingen.

Betalen
De standaard betaalmethode is via een eenmalige incasso. U kunt kiezen voor incasso in 5 termijnen. De incasso dag is rond de 15e van de maand.

Het lesreglement
Op alle lessen is het “House of Tennis lesreglement” van toepassing. Deze geven informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Voor de volledige reglementen verwijzen we je naar de webpagina lesreglement.

Het inschrijven
Inschrijven kan via https://houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven. Op het inschrijfformulier kun je in het veld “Opmerkingen” bijzonderheden aangeven. De inschrijvingsperiode sluit zondag 1 oktober 2017.

Reacties zijn gesloten.