Afsluiting van de Wintercompetitie

13 maart was alweer de laatste speeldag van de Wintercompetitie. 12 weken is er vol enthousiasme getennist. Wat een geluk hebben we met het weer gehad. Er is de laatste tijd behoorlijk veel regen gevallen, maar op vrijdag was het telkens droog. Alles hebben we op de geplande datums kunnen spelen. Leuk om te zien was dat er onderling op de baan werd geruild, als de tegenstanders toch iets te sterk waren, want uiteraard was de opzet dat het vooral gezellige weken zouden worden, puur voor de fun.

Na het tennissen was het in het clubhuis een gezellige boel. Met een hapje en een drankje, vooral de kaassouffles waren erg in trek. Na afloop was er zelfs nog voor de winnaars een prijsje. Kees en Paul waren de absolute kampioenen, maar ook voor de laatste in de competitie was een prijsje. Winet en Kim waren wel het meest enthousiaste koppel van de competitie. Wat een plezier hebben die meiden samen op de baan gehad!

Dit jaar waren er 28 inschrijvingen, waarvan er helaas een aantal waren, die door omstandigheden of blessures moesten afhaken. Na afloop waren er veel positieve geluiden. Erik en Elles stelden zelfs voor om de vrijdagavond voorlopig zo nog even door te laten lopen. We gaan dit proberen. De aanvang van deze avonden zal om 20.30 uur zijn, zodat we er zeker van zijn dat we banen genoeg hebben om op te spelen, dus heb je zin?, voel je welkom. Iedereen die heeft meegedaan met de Wintercompetitie, hartelijk dank voor jullie deelname en wie weet tot vrijdagavond.

Groetjes,
Joop & Petra

Reacties zijn gesloten.