Berichten van het Bestuur 12-2-2021

Beste Leden,
Hierbij weer nieuwe berichten van het bestuur.

  1. Dubbelen mag weer met ingang van dinsdag 16 maart.
    Zoals jullie ongetwijfeld vernomen hebben, mag er weer gedubbeld worden. Dit betekent dat het weer mogelijk is om een speeltijd te reserveren voor 4 personen.

Verder blijven alle, jullie inmiddels bekende, maatregelen, nog steeds van kracht.
Dinsdag 16 maart dus ook weer ‘door-elkaar-speelavond’!

  1. Wie o wie?

De afgelopen jaren zijn met veel succes en plezier het ‘Open Toernooi’ en het ‘Veteranentoernooi’ georganiseerd. Er zijn nog veel vrijwilligers die hierbij mee helpen. Maar we zoeken nu ook leden die de organisatie van deze toernooien (mede) op zich willen nemen! Een leuke, inspannende en gezellige klus.
Heb je zin en wat tijd om (mede) te organiseren, meld je bij het bestuur!

  1. Jeugdactiviteit!

Op zaterdag 10 april vindt er een jeugdactiviteit plaats. Samen met onze trainer Lody wordt er een themamiddag georganiseerd.

Het programma is als volgt:
14.00 uur: Welkom
14.10: Start in circuitvorm met 3 onderdelen, namelijk:

  • Volleren
  • Voetenwerk (op een bijzondere wijze!!)
  • Oefenen met het ‘ballenkanon’.

15.40: Drankje en friet met kroket en frikandel
Kosten bedragen: € 00,00!!!!
Groepen worden mede op leeftijd ingedeeld.
Jeugdleden die les hebben kunnen zich opgeven bij Lody, andere jeugdleden, die geen les hebben, zijn uiteraard ook van harte welkom! Zij kunnen zich opgeven bij Petra Aalders (peet.aalders@gmail.com) . Flyer wordt nog gemaakt.

  1. Voorjaarscompetitie.Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen, niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden, zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien, zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, ook met betrekking tot het mogen spelen van wedstrijden. De intentie is nu om de Voorjaarscompetitie te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. Meer informatie en de voorlopige speeldata vind je op de website van de KNLTB.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur, maart 2021

Reacties zijn gesloten.