|

Berichten van het Bestuur 12-4-2021

Beste Leden,
Hierbij weer nieuwe berichten van het bestuur.

  1. Jeugdactiviteit

Afgelopen zaterdag is er, ondanks het slechte weer, een heel leuke jeugdactiviteit geweest, waar 26 jeugdleden aan hebben meegedaan! Een mooi verslag van Petra wordt binnenkort op de site gezet!

  1. Tennislessen en baancapaciteit

We krijgen steeds meer (jeugd)leden, die ook willen lessen. Het bestuur heeft de trainer daarom toestemming gegeven om voor de voorjaarslessen op maandagavond een extra baan te reserveren en wel van 20:30 – 21:30 uur.
Aangezien de zomertijd is ingegaan, kan er op de banen 8 t/m 10 nu ook langer gespeeld worden ’s avonds. We hopen op jullie begrip.

  1. Afhangen

We hebben behoorlijk wat positieve reacties gehad op ons vorige bericht, waarin we de afhangregels hebben toegelicht. Veel leden ergeren zich aan het onjuist ‘afhangen’ van medeleden! De vraag kwam echter ook of we in dit bericht het verzoek aan jullie willen doen om als je een baan hebt gereserveerd en je onverhoopt niet in staat bent om te gaan tennissen op die tijd, de reservering te verwijderen uit het systeem! Er kunnen dan weer andere leden wel spelen en we voorkomen dat leden zonder reservering naar de baan gaan, omdat ‘er toch wel banen vrij zullen zijn’.
Weer bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur, april 2021

Vergelijkbare berichten