|

Berichten van het Bestuur 28-4-2021

Beste Leden,

Hierbij weer nieuwe berichten van het bestuur.

  1. Avondklok

De avondklok is verdwenen met ingang van vandaag, 28 april. Dat betekent dat we weer tot 23:00 uur kunnen tennissen! De verlichting wordt om 23:00 uur uitgeschakeld.

  1. Introducés

We hebben besloten als bestuur dat er weer geïntroduceerd mag worden. We willen dit per 1 mei weer toestaan en kijken dit een maand aan als proefperiode. De reden hiervoor is dat we willen bekijken of het geen groot beslag legt op de baancapaciteit.
Wil je iemand introduceren, stuur dan een mail naar de penningmeester via penningmeester@tvlindenholt.nl, je ontvangt dan een betaalverzoek. De kosten bedragen € 5,- per keer, zie verder het parkreglement hierover.

  1. Openen terrassen

De terrassen mogen weer open, maar dit geldt niet voor de sportaccommodaties! We zullen dus nog even geduld moeten hebben, willen we weer een drankje op onze club kunnen nuttigen!

  1. TVL en Padel?

Op dit moment zijn we ons als bestuur aan het oriënteren over de wenselijkheid en de mogelijkheid om ook met padel te starten. Het is de snelst groeiende sport in Nederland en trekt vooral de wat jongere sporters aan. We oriënteren ons nu eerst op:

  • mogelijkheden en kosten
  • subsidiemogelijkheden
  • mogelijke situering op baan 8 en 9.

Uiteraard zullen we jullie na de oriëntatie berichten over onze bevindingen en jullie zeker raadplegen over jullie mening hierover!
Er is altijd toestemming nodig van een Algemene Ledenvergadering.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur, 28 april 2021

Vergelijkbare berichten