Carnaval


Op vrijdagmorgen 1 maart werd ons clubhuis weer ‘n klein beetje verbouwd voor de Carnaval. Petra was druk in de weer met het versieren van het clubhuis. Overal werden slingers opgehangen en heel fijn, Frits & Thea gaven heel handig de plakkertjes aan. In het clubhuis kwamen allerlei verschillende leuke maskers en lampions te hangen. Tot slot moesten de ballonnen nog worden opgeblazen, want die mochten natuurlijk niet ontbreken. ‘n Groepje dames die aan de koffie zaten na het tennissen begonnen spontaan mee te helpen met blazen. Dat was wel een grappig gezicht! De ballonnen werden gebundeld en aan het plafond gehangen. Laatste klus…. De stoelen en tafels moesten even plaats maken voor de statafels. Gelukkig gingen de Vutters gelijk in de weer om hiermee te helpen. Superfijn, bedankt voor jullie hulp!

Om 19.00 uur zijn we begonnen met tennissen. De box werd naar buiten gezet en daaruit klonk luid Carnavalsmuziek. Dit jaar was de muziek verzorgd door Dj Roy. Sommigen zullen denken… Wie is dat? Roy is de man van Petra. Hij was helaas niet aanwezig, daar hij nachtdienst had. Roy bedankt voor de moeite. Helaas was het aantal deelnemers dit jaar niet meer dan vorig jaar. Dit kwam doordat er een aantal mensen helaas ziek waren of een wedstrijd moesten spelen bij het toernooi in Weurt, maar de gezelligheid was er niet minder om. Vier en één halve baan waren gevuld tijdens het tennissen. Er gingen onder het spelen door regelmatig de handjes in de lucht. Superleuk!

Om 20.30 uur werd de box naar binnen gezet en zijn we daar verder gegaan met feesten. Er kwamen nog een aantal mensen binnenvallen. Die helaas door blessure niet konden tennissen, maar toch even het sfeertje wilden proeven. Superleuk Sjaak, Angelique & Mandy dat jullie er waren, want laten we wel wezen, hoe meer zielen….hoe meer vreugd. Natuurlijk mocht de polonaise niet ontbreken. Zelfs Gerrit, die bardienst had, werd vanachter de bar gehaald. Joop had heerlijk voor de knabbels en hapjes gezorgd. Bedankt iedereen voor jullie gezellige aanwezigheid. Het was weer helemaal TOP! Volgend jaar gaan we opnieuw proberen hier een stijgende lijn in te krijgen.

Groetjes,
Petra

Reacties zijn gesloten.