Competitie 2022 en Inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2023

Verslag NajaarsCompetitie 2022

Voor de tweede keer hebben we dit jaar weer in het najaar de volledige competitie kunnen uitspelen, al waren het dit jaar maar 5 i.p.v. van 7 wedstrijden We hebben met zeven teams meegespeeld dit najaar, maar helaas zijn de resultaten niet zo goed als vorig jaar. Er is dit najaar geen enkel team kampioen geworden.

Inschrijving Voorjaarscompetitie

Alvorens ons over te geven aan de winterse geneugten, waaronder het de balans op maken van het afgelopen tennisseizoen, is het belangrijk je voor het komende seizoen eerst nog even aan te melden voor de Voorjaars-competitie 2022!

Van enkele teams is al een aanmelding verkregen. Voor de overige leden: Gelieve je, bij voorkeur met team, compleet met naam en KNLTB nummers, bij de wedstrijdleiding aan te melden voor:

2 januari 2023
Individuele aanmeldingen of aanmeldingen als reserve worden ook bijzonder gewaardeerd! Voor meer informatie zie onderstaande links:

Speeldata KNLTB Voorjaarscompetitie 2022
Competitie Aanbod VJC 2023

Daarnaast is er op de vrijdagavond voor midden en zuid Nederland de 35+ competitie met HD 35+, DD 35+ en GD 35+ bijgekomen.

Zoals vorig jaar kunnen jullie je aanmelding sturen naar vcl@tvlindenholt.nl.

Wij willen hier nog met nadruk wijzen op de 8/9 competitie, die echt op veel verenigingen enthousiast ontvangen is. Het is echt leuk om met z’n drieën twee wedstrijden te spelen, die niet eens je rating zullen beïnvloeden. Het is gewoon heel gezellig en je kunt in alle formaties spelen. Heren tegen heren of dames of mixed tegen heren of dames. Het is louter fun. Je kunt de 8/9 competitie spelen op de donderdagavond en/of de vrijdagavond.

Vooral voor de beginners onder jullie: De 8/9 competitie is onderverdeeld in een groep beginners en een groep wat gevorderden, zodat je de mogelijkheid op je eigen niveau te spelen en niet direct tegen ervaren spelers. Afgelopen voorjaar hebben 2 teams meegedaan, die in het najaar zijn doorgestroomd naar de normale competitie.

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om eens tegen andere mensen te spelen en niet alleen elke week tegen dezelfde personen.

Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 februari 2021 terugtrekt, legt de KNLTB een boete op van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-. TV Lindenholt zal deze boetes verhalen op de zich terugtrekkende teams.

Veranderingen t.o.v. 2022

Er zijn geen veranderingen in de competitie t.o.v. vorig jaar,

De teams die afgelopen jaar als laatste of als een na laatste geëindigd zijn en toch in die klasse willen blijven spelen, kunnen hiervoor een verzoek bij mij indienen tijdens de inschrijving. Hetzelfde geld voor gepromoveerde teams, die niet in dezelfde klasse als vorig jaar willen blijven spelen, omdat zij in de huidige samenstelling beduidend zwakker zijn dan vorig jaar

Met sportieve groet,
Michiel van’t Hooft
06-14142661
vcl@tvlindenholt.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *