Coronamaatregel: voorlopig niet meer dubbelen

De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is leidend en daaruit komt nu het volgende:

  1. Er kan de komende twee weken niet gedubbeld worden!

De regels zijn als volgt:

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.

Verder blijven de regels van kracht die in ons vorig bericht vermeld stonden!!

  1. Gereserveerde banen met dubbels

Deze reserveringen worden zo spoedig mogelijk verwijderd. Het is de bedoeling dat je, mocht je willen spelen, opnieuw moet reserveren, uiteraard alleen om te enkelen! Reserveren met 4 spelers is niet meer mogelijk!

Reacties zijn gesloten.