De nieuwe vicevoorzitter stelt zich voor

Mijn naam is Peter van Daelen, en vanaf deze maand ga ik binnen het bestuur van TVL de functie van vicevoorzitter vervullen. Na mijn pensionering, inmiddels alweer zo’n 13 jaar geleden, ben ik lid geworden van TVL, een aantal mensen zullen mij kennen van de dinsdagochtendgroep, waar ik alweer geruime tijd naast tennissen, ook de bardienst vervul. Ik woon in de Hoefkamp, en heb naast tennissen nog de volgende hobby’s: hardlopen, fitness, klussen, tuinieren en vissen.

Gedurende mijn werkende periode heb ik lang in het buitenland gewerkt en daar met name op bestuurlijk niveau veel ervaring opgedaan. Ik hoop de komende tijd een positieve bijdrage binnen het bestuur te kunnen leveren.

Mochten jullie nog vragen hebben, ik ben in principe elke dinsdagochtend op de club.

Groetjes,
Peter

Reacties zijn gesloten.