Het invitatietoernooi

Afgelopen weekend stond in het teken van het Invitatietoernooi.

Wat hebben we ‘n geluk gehad met het weer! Volop zonneschijn, dat maakt mensen blij. Op vrijdag is ons clubhuis weer omgetoverd in ‘n tropische sfeer. Gezellig ‘n hoop gekleurde bloemen en natuurlijk mochten de palmbomen niet ontbreken. Zaterdag zijn we om 10:30 uur begonnen met tennissen. Dit jaar hadden we maar liefst 60 inschrijvingen, 20 meer dan vorig jaar. Tot 16:30 uur werd er gezellig ‘n balletje geslagen, jong en oud door elkaar. Er werden HD-, DD- en GD-partijen gespeeld. Na afloop werd er nog lekker even nagekletst en geborreld natuurlijk onder het genot van ‘n hapje.

Terwijl iedereen naar huis was om even lekker te douchen werden de tafels en stoelen aan de kant gezet en daarvoor in de plaats kwamen de statafels in het clubhuis, zodat er ruimte was om ‘n dansje te wagen. Om 20:30 uur was het tijd voor onze BEACHPARTY.  

Jammer dat niet iedereen daarvoor is teruggekomen, want het was ‘n gezellige avond met ‘n hapje en ‘n drankje. Zelfs de Cocktailbar was weer geopend, deze keer werden de cocktails verzorgd door Jennifer & Deveny. Top, meiden,  de cocktails waren héérlijk, dank jullie wel! Elles & Erik hebben deze avond de bar verzorgd. Dat kun je wel aan hen overlaten. Fijn dat jullie er waren! Het was alleen erg jammer dat het stekkertje van de box niet goed werkte en de muziek ons dus in de steek liet, maar goed al met al, het was gezellig. Bedankt aan alle aanwezigen! Toen bijna iedereen weg was moesten de tafels en stoelen weer opgesteld worden voor het ontbijt. Gelukkig waren er ‘n aantal mensen die even ‘n handje hebben geholpen. Superfijn! Op zondagmorgen waren we alweer vroeg aanwezig om het ontbijt voor te bereiden. Gelukkig waren Theo, Joop & Sanne er ook. Vele handen maken licht werk. Theo blijkt uitstekend bacon en eggs te kunnen bakken, daar werd gretig gebruik van gemaakt. Na het ontbijt was het weer tijd om te ballen. Er werd maar liefst op 6 banen enthousiast gespeeld.

Ik wil iedereen bedanken voor hun enthousiasme en gezelligheid en hoop jullie volgend jaar allemaal weer terug te zien. Wat héél erg fijn is: volgend jaar krijg ik gelukkig wat extra helpende handen.

Groetjes, Petra

Reacties zijn gesloten.