|

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2021

Inschrijving Voorjaarscompetitie

Alvorens ons over te geven aan de winterse geneugten, waaronder het de balans op maken van het afgelopen tennisseizoen, is het belangrijk je voor het komende seizoen eerst nog even aan te melden voor de Voorjaars-competitie 2021!

Van enkele teams is al een aanmelding verkregen. Voor de overige leden: Gelieve je, bij voorkeur met team, compleet met naam en KNLTB nummers, bij de wedstrijdleiding aan te melden vóór:

3 januari 2021

Individuele aanmeldingen of aanmeldingen als reserve worden ook bijzonder gewaardeerd!

Voor meer informatie zie onderstaande links:
Speeldata KNLTB Voorjaarscompetitie 2021
Competitie Aanbod Gelderland VJC 2021

Zoals vorig jaar kunnen jullie je aanmelding sturen naar vcl@tvlindenholt.nl

Wij willen hier nog met nadruk wijzen op de 8/9 competitie, die echt op veel verenigingen enthousiast ontvangen is. Het is echt leuk om met z’n drieën twee wedstrijden te spelen, die niet eens je rating zullen beïnvloeden. Het is gewoon heel gezellig en je kunt in alle formaties spelen. Heren tegen heren of dames of mixed tegen heren of dames. Het is louter fun. Je kunt de 8/9 competitie op donderdagavond of op zondag spelen.

Vooral voor de beginners onder jullie: De 8/9 competitie is onderverdeeld in een groep beginners en een groep wat gevorderden, zodat je de mogelijkheid op je eigen niveau te spelen en niet direct tegen ervaren spelers.

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om eens tegen andere mensen te spelen en niet alleen elke week tegen dezelfde personen.
Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 februari 2021 terugtrekt, legt de KNLTB een boete op van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-. TV Lindenholt zal deze boetes verhalen op de zich terugtrekkende teams.

Veranderingen 2019/2020

De enige verandering dit jaar is dat de rechten van de teams nu weer gehonoreerd zullen worden. De kampioenen van de VJC van 2019 zijn gepromoveerd naar een hogere klasse en diegenen die op de (twee) laagste plaats(en) terecht zijn gekomen zullen degraderen, voor zover dat mogelijk is.

De teams die afgelopen jaar als laatste of als een na laatste geëindigd zijn en toch in die klasse willen blijven spelen, kunnen hiervoor een verzoek bij mij indienen tijdens de inschrijving. Hetzelfde geld voor gepromoveerde teams, die niet in dezelfde klasse als vorig jaar willen blijven spelen, omdat zij in de huidige samenstelling beduidend zwakker zijn dan vorig jaar

Met sportieve groet,

Michiel van’t Hooft
06-14142661
vcl@tvlindenholt.nl

Vergelijkbare berichten