Invitatietoernooi 2022

Het Invitatietoernooi zit er alweer op. We kunnen terugkijken op ’n fantastisch weekend! Dit jaar maar liefst 76 inschrijvingen. Adri had het idee om er ’n loterij bij te regelen. Hier is door verschillende leden en sponsoren gehoor aan gegeven. Er waren leuke prijzen bij en de verkoop van de lootjes liep dus erg goed. Met dank aan: Ab InBev, Grand-Café Lindenholt, KC sport, v. Thienen, Jumbo, Anac, Jager & van der Kamp, Shoeby, Dennis Thijssen, Arjan v.d. Wetering, Ellis Langenhuizen, Miss Bite (Manon Sas), Justin Disveld en pannenkoekenhuis de Oude Maas.
 

   
Op zaterdag was het wel héél erg slecht weer, maar iedereen ging desondanks vol enthousiasme de baan op. John zorgde ervoor dat de score borden er kwamen te hangen  en dat er  op tijd werd gebeld  voor het wisselen van de partijen. Iedereen speelde 3 x 40 minuten. In de keuken werden vandaag de hapjes door An & Petra verzorgd, want Wil speelde vandaag samen met Theo mee. In de keuken werd er ook gezorgd dat er ’n frietje en ’n broodje met kroket of frikandel besteld kon worden.
 

 

Zondagmorgen als vanouds stond er om 10.30 uur het ontbijt klaar. Vandaag zag de dag er ’n stuk vriendelijker uit. Het zonnetje scheen volop en het  terras was gezellig gevuld met spelers en toeschouwers en uiteraard werd er weer vol plezier ’n balletje geslagen. Vandaag was Wil met An in de keuken in de weer en kon Petra  vandaag ook ’n balletje meeslaan samen met Roy. Ook vandaag speelde iedereen 3 partijen. Na afloop was het tijd voor de loterij, maar eerst werden John, An, Wil & Petra bedankt door Adri en werden even in het zonnetje gezet met ’n bosje bloemen en ’n bierpakketje voor John. Iedereen zat in spanning te wachten op de loterij. Er is maar één prijs blijven liggen nr. 56, deze ligt in de bestuurskamer te wachten op de gelukkige winnaar. Iedereen bedankt dat jullie er waren en  voor jullie gezelligheid! Hopelijk krijgen we volgend jaar weer meer inschrijvingen, want gezellig was het zeker! 
 

   
Groetjes John, An, Wil & Petra
Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *