Kennismaken met Padel bij onze buurvereniging

Social Deal vouchers ! !                                            

TPV Dukenburg Smash biedt via de site van Social Deal de mogelijkheid om voor € 19,- een voucher te kopen waarmee men bij onze club een padelbaan inclusief 4 padelrackets en 3 ballen kan huren. Een mooie gelegenheid om met padel, de sterkst groeiende sport in Nederland kennis te maken!

Padel is gemakkelijk te leren en is ook heel leuk voor jonge kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Ouders met kinderen kunnen er een leuk uitje aan hebben, zeker als na afloop nog wat wordt gedronken in het clubhuis.

Voor volwassenen is padel een uitdagende sport. Niet moeilijk en meteen leuk!! De padelbaan met de glazen wand en de kooi zorgen voor een aantrekkelijk spelletje en prima beweging. Heb je nog nooit van padel gehoord, kijk dan snel naar de onderstaande Youtube-filmpjes:

https://www.youtube.com/watch?v=OHQE3s1CDag&pbjreload=10

https://www.youtube.com/watch?v=UfKNkJ1fp-U

Voor meer informatie zie www.socialdeal.nl/deals/nijmegen  en zoek onder het tabblad sport naar  deze aanbieding, koop de voucher en deel hem onder jouw vrienden en bekenden. Nog makkelijker is het delen via Facebook of Twitter.

De voucher kan worden gebruikt door 2-4 personen en deze is tot 12 april 2018 geldig. Vooraf kun je via de mail (tpvdukenburg@gmail.com) een reservering te maken.

De reserveringen worden gemaakt binnen de openingstijden van het clubhuis.Kom met de voucher en je medespelers op het gereserveerde tijdstip naar het clubhuis en ontvang van de barmedewerker de benodigde rackets, een blik padelballen en de spelregels.

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje, koop dan gerust een paar vouchers voor bv twee banen. Je kunt dan met 8 personen een uur lang sportplezier beleven. Voor nog geen € 5 euro per persoon !! Voor een kinderfeestje kan een apart arrangement worden gemaakt met een leuke attentie voor de kinderen. Vraag ernaar bij je reservering.

Voor vragen over deze Social Deal aanbieding tpvdukenburg@gmail.com Contactpersoon is Gerrit-Jan Lucas, mobiel 06-48 07 53 39.

Reacties zijn gesloten.