Najaarscompetitie

Terugblik op voorjaarsen zomeravondcompetitie, en vooruitblik op de Najaarscompetitie 2018

Velen van u zitten misschien al in vakantiesferen, maar er zijn ook tennissers die druk bezig zijn met het spelen van toernooien. Dit is dan weer een mooie training voor de Najaarscompetitie die in september begint.

Tijdens de voorjaarscompetitie waren er spannende wedstrijden, er werd hard gestreden voor de punten. Deze competitie is mooi geëindigd met 1 team dat kampioen is geworden. Het team van Petra is voor de 3e keer op rij dames dinsdag Hoofdklasse kampioen geworden. Klasse dames!

Het Dames donderdag team van Annelie is als 2e geëindigd. Het vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerde team van Dennis Thijssen heeft zich keurig gehandhaafd. Heren 1 die in de overgangsklasse speelden zijn als 6e geëindigd, maar helaas net gedegradeerd. Verder zijn er nog 2 teams gedegradeerd. De andere teams hebben zich mooi gehandhaafd in hun klasse.

Aan de  zomeravondcompetitie deden  2 teams mee. Het HD  team van Ronnie Hurkens is kampioen geworden. Klasse heren!

Aan de Najaarscompetitie gaan 8 teams meedoen. Zij spelen op donderdag (1 team), vrijdagavond (2 teams) en zaterdagmiddag (5 teams). De competitie begint in week 37 op donderdag 13 september en loopt 7 weken door.

Op de vrijdagavonden zal het wel druk worden, wanneer beide teams thuis spelen. Op de donderdag en  zaterdagmiddagen blijven er voldoende banen over voor recreatief spelen.

We hopen weer op een spannende competitie met veel mooie wedstrijden. Het zou leuk zijn als de teams weer aangemoedigd worden door veel supporters.

Veel succes allemaal! Wij wensen iedereen een mooie zomer.

Sportieve groet van Michiel en Will (competitieleiders)