Nieuwe trainer Thomas stelt zich voor

Beste leden van TV Lindenholt,

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen als de nieuwe trainer van TV Lindenholt.
Mijn naam is Thomas de Klein, 26 jaar en woonachtig in Weurt.
Ik tennis al vanaf mijn 6e jaar en ben al een aantal jaren actief tennissend op TV Lindenholt. Ik ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het vak tennistrainer en heb daar mijn werk van kunnen maken.
Wat dit vak zo ontzettend leuk maakt, is het in contact komen met mensen die sportief bezig willen zijn, en die met mij de passie voor het spel tennis delen of die ik de passie voor het spel tennis kan laten inzien!

Ik ben een gemotiveerde en enthousiaste trainer die graag bezig is met het helpen van zijn leerlingen en het verbeteren van hun spel.

Mijn uitdaging is om mensen op alle niveau´s enthousiast te maken met mijn lessen, ze een actieve training te geven en ze met nieuwe aandachtspunten weer voldaan naar huis te laten gaan.

Ik zie u graag bij TV Lindenholt. Met sportieve groet,

Thomas de Klein

Reacties zijn gesloten.