Nieuwsbrief juli 2016

Het weer is al een tijdje “onhollands”. Prachtige wolken doorkruisen het hemelsblauw maar ook hevige windvlagen veroorzaken plaatselijke plensbuien. Gelukkig kunnen de banen het geheel snel verwerken en de gele ballen, soms wat zwaarder door nattigheid, vliegen al dan niet minder goed geplaatst over het net. De knallen klinken als een donderslag, soms lekker scherp droog of met een geniepig zuchtje als een pufje.

Kortom we blijven in actie en de voorjaarscompetitie is al weer voorbij met prachtige winst/verliespartijen.

Een hartelijke dank voor René en Anton voor het faciliteren van de competitiedagen, alhoewel Anton meer uurtjes is kwijtgeraakt aan adembenemende games binnen zijn eigen team.

De 4 daagse komt er aan, veel tennisschoenen even in de kast en de wandelschoenen, al dan niet goed ingelopen, staan klaar onder de kapstok.

Die week is het clubhuis ook formeel gesloten. Deze rust wordt dan weer snel omgezet in de hectiek rondom ons open Plugro toernooi. Wie het vergeten is, schrijf je in!!!

Ook de barbezetting in die week vraagt veel energie en extra handjes. Meld je aan bij Gerard Jansen.

In september start ons welbekende veteranentoernooi met dezelfde vraag voor extra hand- en spandiensten. Als klap op de vuurpeil is het Invitatietoernooi weer in leven gebracht en gaan onder de bezielende leiding van de “oudjes” min of meer aan de zijlijn de jongere generatie van start in het weekend van 25 september.

Charlotte, Kim, Kurt, Mandy en Maarten, wat ben ik blij met dit frisse initiatief.

Voor de alle leden bestaat de mogelijkheid om vanaf 15 juli tot 15 september vrienden, familie of leden van andere tennisverenigingen warm te maken voor een tijdelijke spelerspas van € 35,00 waarvan € 10,00 borg, om de vakantie weg te spelen. Ook zonder relatie met eigen leden is dit voor iedereen mogelijk.

Met dit alles in het vooruitzicht heb ik vertrouwen in een mooie zomerperiode en hoop ik veel leden te kunnen ontmoeten om ook eens een babbel te houden over het wel en wee van onze mooie club.

Thea de Vries, voorzitter

Reacties zijn gesloten.