Nieuwsbrief oktober 2015

Meestal is de maand oktober een overgangsmaand van zomeractiviteiten naar voorbereiding op de winterperiode. Het dunne trainingsjack is vervangen door een kleurige fleecetrui, het regenpak zit in de tas, want we tennissen door.

Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend staan de “Vutters” op de baan in weer en wind.
Tussendoor een bakkie koffie of een kommetje soep en eens per jaar in oktober een heerlijke lunch op vrijdag. Ook voor een klusje hier en daar kunnen we op hen rekenen. Met groot respect voor deze vitaliteit en gezellige sfeer onderling wil ik jullie bedanken voor deze sportieve inzet en gastvrijheid voor nieuwkomers.

Oktober is echter ook een beetje een maand van bezinning na de derde dinsdag in september.
Wat gaat er goed in het land, wat kan efficiënter, wel of niet weer extra bezuinigen en maar te zwijgen over sociaal beleid en de vluchtelingen.Tijdens het tennissen kan je deze dilemma’s en problemen lekker even vergeten en van je af slaan.

Maar…..
Ook een tennisvereniging moet zich bezinnen op een toekomst, keuzes maken met de beperkte middelen en vrijwilligers die er zijn en zelfs een soort beleid uitstippelen met accenten voor de komende jaren.
Veel verenigingen hebben tegenwoordig een beleidsplan met verwoording van visie, missie, stappenplan en thema’s voor de komende jaren. Het schrijven ervan is niet zo moeilijk, maar het verwoorden van verwachtingen van leden en draagvlak creëren is de grote klus.
Een beleidsplan moet van en voor de leden zijn.
Om een toekomstvisie voor TV Lindenholt vast te stellen en een missie te realiseren heeft het bestuur jullie nodig.
Daarom is het idee ontstaan om een aantal inloopavonden te organiseren voor hen die het leuk vinden te participeren in een soort “dentank”.
Deze avonden zijn gepland op maandag 26 oktober, maandag 2 november en dinsdag 3 november. Alle avonden gaan door, ongeacht het aantal deelnemers.
Wel is het handig om per mail aan te geven wanneer je komt. Kan je niet op een van deze avonden maar wil je wel meedoen, reageer dan ook. Elke inbreng is welkom.

Ik hoop namens het bestuur op veel belangstelling en het worden vast gezellige avonden.

Thea de vries

Reacties zijn gesloten.