Onze nieuwe trainster stelt zich voor

Even voorstellen

Mijn naam is Lonneke Muhlhaus en ik ben 20 jaar oud. Ik woon mijn hele leven al in Gendt. Ik tennis sinds mijn 5e jaar en vanaf dat moment heb ik deze sport ook niet meer losgelaten. Ik wilde niets liever dan een sportopleiding volgen en ben daarom naar het CIOS gegaan. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij TC Bemmel en daar ben ik nu ook werkzaam.

Ik heb zowel aan recreatieve groepen lesgegeven als ook aan selectiespelers. Ik vind het fantastisch dat tennis door iedereen beoefend kan worden en dat ik bij elke doelgroep mijn steentje kan bijdragen voor zowel jong als oud.

Zelf speel ik ook nog competitie in het eerste team van TC Bemmel. Tennis is dus tegelijkertijd mijn hobby. Ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij House of Tennis en dit doe ik met veel plezier. House of Tennis is als tennisschool erg betrokken en actief bij de clubs, waarbij iedere doelgroep de aandacht krijgt die ze nodig heeft.

Ik keek ernaar uit om vanaf 1 april aan de slag te gaan bij TV Lindenholt. Ik deel heel graag mijn passie voor tennis met de diverse doelgroepen. Ik zie jullie op de tennisbaan.

Groeten,

Lonneke

Reacties zijn gesloten.