|

Snerttennis 2023

Vandaag alweer de eerste activiteit van 2023, snerttennis. Dit jaar maar liefst 30 aanmeldingen, gezellig. Van 12.00 tot 16.00 uur werd er getennist en wat ’n geluk hadden we met het weer! Het was droog en zelfs het zonnetje kwam om de hoek kijken. Om 14.30 uur hadden Adri & Petra het voor mekaar dat de erwten- & tomatensoep lekker warm was en natuurlijk hoort er bij de erwtensoep roggebrood met katenspek. Na de soep werd er weer vol enthousiasme getennist tot 16.00 uur, daarna was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie.

 

Wat ’n geweldige opkomst! Adri & Petra heette iedereen bij de deur welkom met ’n glas champagne en natuurlijk de beste wensen voor 2023. Dat het maar ’n fantastisch jaar mag worden!  Alle aanwezige kregen 2 consumptiebonnen en  uiteraard werden de hapjes ook niet vergeten. Rond ’n uur of 17.00 uur heeft Adri nog even terug geblikt op 2022, waarin er weer het e.e.a. is gedaan op onze club. Neem de metamorfose van ons clubhuis en de leuke nieuwe speeltoestellen. ’n Padel commissie die heel wat uurtjes hebben gespendeerd om te kijken of Padel iets voor TV Lindenholt zou zijn. Na ’n enquête bleek dat 66 % van onze leden dat wel zag zitten, dus werd alles tot in de puntjes uitgeplozen. ’n Jaar waarin er ook weer ruimte was voor ’n feestje. ’n Groepje enthousiaste dames hebben maar liefst 2 gezellige feestavonden verzorgd en natuurlijk was er ’n gezellige sponsoravond. Er werd weer volop competities en toernooien gespeeld. Tevens zijn er wat wisselingen in sommige functies binnen de club. Zo hebben we ’n nieuwe Webmaster Wilko Z. i.p.v. Paul S.,  Joop de J. die Manon helpt met de inkoop i.p.v. Marieke, ’n nieuwe Penningmeester Hans V., maar ook Ria S. blijft om Hans te ondersteunen en er is ’n nieuwe Ledenadministrateur Robert W. i.p.v. Arjan. Kortom alles loopt voorspoedig. Er werd  ook even vooruit geblikt.

 

Woensdag 11 januari om 20.00 uur de ALV, die geheel in het teken van Padel  staat. Adri benadrukt dat deze avond erg belangrijk is voor de toekomst van TV Lindenholt. Onze vereniging is de enige vereniging in de omgeving van Nijmegen, die nog kan uitbreiden met Padel en  verenigingen die hebben uitgebreid met Padel zelfs zo gegroeid zijn, dat er ’n ledenstop is, zoals bv. TV Smash. Adri doet ’n oproep dat het erg belangrijk is, dat leden tijdens de ALV van 11 januari hun stem komen uitbrengen, deze avond wordt er besloten of de aanleg van de Padel banen wel of niet door gaat.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *