Speelhoek voor de kids

Dankzij Theo Aalders zijn we tegenwoordig in het bezit van hele mooie speeltoestellen op de club, deze mochten we gratis ophalen. Met hulp van onze sponsor Steffen Vos, die het vervoer van de toestellen heeft geregeld samen met Ger, Ronnie, Roy & Petra.

 

 

Ger heeft het huisje geplaatst. Leuk om te zien dat het huisje tijdens het Open Lindenholt toernooi door de kids volop werd gebruikt. Ronnie & Roy zijn ’n week bezig geweest om de schommel en het grote speeltoestel met klimrek en glijbaan te monteren. Dat was ’n hele klus! Er moesten gaten gegraven worden voor de palen, daar heeft Hans D. ook ’n handje meegeholpen. Vooral het grote speeltoestel was ’n echte uitdaging, maar Ronnie & Roy kregen het voor mekaar met het nodige brainstormen, hoe ze het beste te werk konden gaan. Onder de speeltoestellen moest ’n flinke laag zand komen, daar hebben Hans & Petra voor gezorgd.  Ook voor de allerkleinsten is er ’n zandbak gemaakt, waar ze lekker kunnen spelen terwijl hun ouders aan het tennissen zijn.

 

Bedankt voor jullie inzet allemaal. Het ziet er fantastisch uit! We denken dat de kinderen zich nu prima kunnen vermaken bij TV Lindenholt.

Het Bestuur

 

Vergelijkbare berichten