Tennislesssen winter 2022/2023

Het is nu herfstvakantie en daarmee zijn tennislessen (zomer 2022) bij onze vereniging afgelopen. Dat betekent helaas ook het einde van de samenwerking tussen TV Lindenholt en House of Tennis. Deze tennisschool had door personeelsgebrek niet meer de mogelijkheid om lessen bij ons te verzorgen.

Gelukkig heeft het Bestuur een andere tennisschool gevonden in SimonTennis uit Brabant. U kunt een indruk krijgen van deze veelzijdige tennisschool via de site: simontennis.nl  Een paar dagen geleden heeft u al een bericht ontvangen over de mogelijkheid om kennis te maken met SimonTennis. Dat gaat op onze banen gebeuren op zondag 30 oktober van 10:00 tot 12:00 uur.

SimonTennis wil op 14 november beginnen met de tennislessen bij TV Lindenholt. Maar u kunt al vanaf vandaag inschrijven voor deze lessen via de volgende link:
https://www.simontennis.nl/locaties/detail/58/

U ziet daar uit welke lessen u kunt kiezen. Het aanbod komt zoveel mogelijk overeen met de lespakketten die we bij House of Tennis gewend waren. Ook de lesdagen zijn hetzelfde: maandag en vrijdag. Bij voldoende aanmelding uit te breiden naar andere dagen.

Het Bestuur van TV Lindenholt vertrouwt erop, dat de lessen bij onze nieuwe tennisschool in goede handen zijn en hoopt dat veel leden zich gaan aanmelden voor deze lessen.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *