Terugblik en vooruitblik

Beste Leden van TV Lindenholt,

Nou, het jaar zit er weer bijna op. Tijd om even terug te blikken en vooruit te kijken.

Om te beginnen willen we even stilstaan bij de leden van onze club die ons zijn ontvallen en de familie daarvan. We hopen dat iedereen steun ervaart om het verlies te verwerken.

Ook zijn er natuurlijk leden geweest of familie van leden die met ziektes te maken hebben en midden in een traject zitten om beter te worden. We wensen ook hun veel sterkte en hopen dat het de goede kant uit gaat.

De kerstdagen liggen weer achter ons en helaas werden de coronamaatregelen weer aangescherpt. Voor de club is het natuurlijk ook een aderlating dat de kantine wederom gesloten moest worden. Maar
laten we positief vooruitkijken naar 2022 en hopen dat we de ergste coronamaatregelen achter ons hebben liggen.

Ook bij TV Lindenholt is het afgelopen jaar veel gebeurd.
Wat te denken van de nieuwe boeiborden aan de buitenkant van ons clubhuis en niet te vergeten de nieuwe kleedruimten en douches? Wij willen alle vrijwilligers die hieraan mee hebben gewerkt ontzettend hartelijk bedanken. Door hun inspanningen waren de kosten van deze verbouwingen lager dan ze anders geweest zouden zijn. En het resultaat was prachtig.

En dan het park: als je ziet hoe mooi het park eruitziet en hoe goed de banen zijn onderhouden, begrijp je dat deze vrijwilligers een enorme pluim verdienen. Ook aan jullie: Dank hiervoor!

Het ledenaantal van onze vereniging is dit jaar iets toegenomen: er zijn mensen gestopt maar gelukkig zijn er meer bijgekomen dan gestopt, namelijk 19. Je merkt dat de wijken in Lindenholt aan het verjongen zijn want ook veel jonge leden zijn erbij gekomen.

Toernooien: gelukkig zijn alle toernooien doorgegaan. Het Open Lindenholt was het best bezette toernooi en zat zelf vol. Het was gezellig en de organisatie weer prima. Het Veteranentoernooi (een beetje ouderwetse naam, misschien kunnen we die een keer veranderen) ging op het laatste moment toch door omdat er toch leden waren die dit wilden oppakken. Ondanks het late tijdstip waarop dit toernooi opengezet werd, waren er toch ruim 80 aanmeldingen. Het Eendaags toernooi was ook weer goed bezet en lijkt een blijvertje qua aanmeldingen. Ook was er weer sinds jaren een clubkampioenschap op TV Lindenholt.
Er waren 5 onderdelen die vol zaten, een leuk begin en supermooi weer.
Bij de KNLTB-competities is ook weer een aantal teams kampioen geworden. Deze zijn in de bloemetjes gezet.

Afhangen: hier is het afgelopen jaar veel over te doen geweest maar we denken dat we er goed aan hebben gedaan om de speeltijd weer naar 1 uur te doen, om zo een groot deel van de leden tegemoet te komen. We beseffen dat we het nooit alle leden naar de zin kunnen maken, maar doen hierin ons best.

En nu even vooruitkijken naar 2022.
Padel blijft onder de aandacht en we zijn druk aan het kijken naar de mogelijkheden en zullen hierop zeker terugkomen.

Ook kwam er vanuit de leden het geluid om de kantine wat op te vrolijken. Een prima idee waar wij als bestuur achter staan. Gekeken zal worden of daar budget voor is. Want een gezellig clubhuis is zeker van belang. Misschien dat we de Club van 50 weer nieuw leven in kunnen blazen.

Natuurlijk doen we weer een oproep of er leden zijn die iets kunnen en willen als vrijwilliger. Denk hierbij aan bardiensten, onderhoud en we zoeken nog steeds iemand voor in het bestuur voor jeugd. Ook mensen die een cursus willen doen als competitie-/toernooileider zijn van harte welkom.

Helaas kan het Snerttennis met nieuwjaarsreceptie niet doorgaan vanwege de regels. We zullen kijken of we in februari -als de regels het toelaten- alsnog het Snerttennis kunnen organiseren.

Rest ons om jullie allemaal een gezond en sportief 2022 te wensen.

Namens het Bestuur,
Adri Veraart,
Voorzitter

Vergelijkbare berichten