Inschrijving geopend voor Winterhard(t) 2020-2021

Afbeelding

De zomer zit er al weer (bijna) op. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel: de 27e Winterhard(t) Competitie staat alweer voor de deur!

Wil je meedoen aan de Winterhard(t) Competitie? Dan is het mogelijk om:

  • Heerlijk recreatief bezig te zijn en wellicht toch een prijsje te winnen.
  • Tijdens de wintermaanden lekker op te warmen op de tennisbaan.
  • Een balletje te slaan bij een andere club.

Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl tot en met 30 september 2020. Denk bij verhinderingen ook aan een eventuele (wintersport)vakantie!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd
Deze winteractiviteit wordt gespeeld bij de volgende tennisverenigingen: Lindenholt, Tachys, Union, De Oorsprong, Berg en Dal, Nijmegen Quick, Avanti ‘55, Lentse Lawn Tennis Vereniging, Weurt, Malden, Groesbeek en Rapiditas. We spelen met leden van bovenstaande clubs. Veel variatie dus in verenigingen, banen en tegenspelers.

Informatie betreffende toernooi en reglement:

  • Het is een toernooi voor senioren.
  • De speeldagen zijn zaterdag en zondag.
  • De speelperiode is 8-11-2020 t/m 7-3-2021.
  • Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelpartijen van elk 40 minuten, met vooraf een inspeeltijd van 10 minuten.
  • Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, dat wordt per deelnemer (5 euro) met automatische incasso geïncasseerd.
  • Het uitgebreide reglement vind je op www.toernooi.nl

We zouden het leuk vinden als je weer meedoet of mee gaat doen voor de eerste keer.

Commissie Winterhard(t)

Afsluiting van de Wintercompetitie

Afbeelding

13 maart was alweer de laatste speeldag van de Wintercompetitie. 12 weken is er vol enthousiasme getennist. Wat een geluk hebben we met het weer gehad. Er is de laatste tijd behoorlijk veel regen gevallen, maar op vrijdag was het telkens droog. Alles hebben we op de geplande datums kunnen spelen. Leuk om te zien was dat er onderling op de baan werd geruild, als de tegenstanders toch iets te sterk waren, want uiteraard was de opzet dat het vooral gezellige weken zouden worden, puur voor de fun.

Na het tennissen was het in het clubhuis een gezellige boel. Met een hapje en een drankje, vooral de kaassouffles waren erg in trek. Na afloop was er zelfs nog voor de winnaars een prijsje. Kees en Paul waren de absolute kampioenen, maar ook voor de laatste in de competitie was een prijsje. Winet en Kim waren wel het meest enthousiaste koppel van de competitie. Wat een plezier hebben die meiden samen op de baan gehad!

Dit jaar waren er 28 inschrijvingen, waarvan er helaas een aantal waren, die door omstandigheden of blessures moesten afhaken. Na afloop waren er veel positieve geluiden. Erik en Elles stelden zelfs voor om de vrijdagavond voorlopig zo nog even door te laten lopen. We gaan dit proberen. De aanvang van deze avonden zal om 20.30 uur zijn, zodat we er zeker van zijn dat we banen genoeg hebben om op te spelen, dus heb je zin?, voel je welkom. Iedereen die heeft meegedaan met de Wintercompetitie, hartelijk dank voor jullie deelname en wie weet tot vrijdagavond.

Groetjes,
Joop & Petra

Verslag Klussendag 2020

Afbeelding

Eerst even een oproepje:
Helaas hebben we nog niet alles kunnen doen wat we allemaal hadden willen doen. Op zaterdag 28 maart willen we van 10.00 – +/- 14.00 uur de laatste klusjes zien te klaren, dus heb je tijd…. Vele handen maken licht werk. Meld je aan bij Petra: peet.aalders@gmail.com.

En dan nu het verslag:

Zaterdag 7 maart om 10.00 uur zijn we de dag begonnen. De koffie stond al klaar, want eerst natuurlijk even ’n bakkie. Wat een geluk hadden we met het weer. De afgelopen dagen heeft het erg veel geregend, maar vandaag liet zelfs de zon zich zien. Er hadden zich 35 leden aangemeld. Er kwamen zelfs nog een paar leden die zich niet hadden aangemeld, maar die toch even kwamen helpen. Hartstikke fijn, want vele handen maken licht werk.

Klussendag 2020 TV LindenholtEr lag een lijstje klaar, waarop alle klusjes vermeld stonden en de materialen stonden klaar. We hebben een hoop werk verzet. Op het hele park is er veel blad en onkruid weggehaald, de keuken heeft een grote schoonmaakbeurt gehad en de ramen zijn van buiten allemaal gezeemd. De plantenbakken zijn weer voorzien van leuke gekleurde viooltjes en er zijn verschillende bomen flink gesnoeid. Ook zijn de zandhopen met een graafmachine weggehaald, het sluitwerk van de deur naar de voorraadruimte is gerepareerd, het hekwerk bij baan 1 & 3 is verwijderd, want maandag worden de nieuwe masten geplaatst. De minitennisbaan en de ruimte bij de inslagmuur zijn schoongeveegd, de tafeltennistafel is schoongemaakt, het terras is met de hogeKlussendag 2020 TV Lindenholtdrukspuit schoongemaakt, de schappen waar de glazen op staan achter bar zijn schoongemaakt, inclusief alle glazen. Ook zijn alle prullenbakken geleegd, want die zaten bomvol. Het onkruid van de jeu de boules baan is verwijderd, de tafels en stoelen staan weer buiten op het terras, kortom eigenlijk bijna teveel om op te noemen.

Uiteraard was er tussen de middag gezorgd voor broodjes en krentenbolletjes. Gezellig hoor om met zo’n grote ploeg te klussen! Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet! Waarschijnlijk wordt er volgende week vrijdag gestart met het vervangen van de boeiboorden van het clubhuis.

Het Bestuur

Ouder-Kind Toernooi op zondag 22 maart

Afbeelding

Ouder-Kind Toernooi
Heb jij altijd al met jouw vader, moeder, oom, tante, opa of oma een toernooitje willen spelen, dan is dit jouw kans!!!
Op zondag 22 maart organiseren wij een gezellig ouder-kind toernooi op Tennisvereniging Lindenholt. Het toernooi begint om 10:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Jullie zullen verschillende wedstrijdjes spelen tegen een ander ouder-kind paar, deze wedstrijdjes duren een half uurtje.
Schrijf je snel in, dit kun je doen door een mail voor 16 maart te sturen naar:
sannexc80@gmail.com
In de mail geef je je naam en leeftijd op en de naam van de volwassene.

Deze uitnodiging is voor iedereen, als een van beide, maar lid is van Tennisvereniging Lindenholt. Dus ook voor jou als je het leuk vindt om je (klein)kind, neefje of nichtje kennis te laten maken met tennis of gewoon om een gezellige ochtend te hebben met zijn tweeën!
Natuurlijk zien wij jullie graag zondag 22 maart op ons tennispark verschijnen. Wij zorgen voor wat te drinken en een lekker frietje als afsluiter, dus je gaat ook met een gevulde buik naar huis!
Hopelijk zien wij jullie 22 maart!!!

Sanne de Jong
Bestuurslid Jeugdzaken

Op zaterdag 14 maart: 1e TV Lindenholt Open Eendagstoernooi

Afbeelding

Beste Tennisvrienden,

Dit jaar gaan wij op zaterdag 14 maart van start met het 1e T.V. Lindenholt open Eendagstoenooi! Wij zouden het superleuk vinden als jij ook meedoet, en het kost je maar 1 dag!

Een dag vol gezelligheid, soepje, hapjes, eten en leuke (oud-Hollandse) spellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker potje sjoelen, je reactiesnelheid testen met de stokkenvanger of jezelf op spanning brengen met de zenuwspiraal?

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal te zien op het 1e T.V. Lindenholt Open Eendagstoernooi.

Je kunt je inschrijven t/m 07 maart via onderstaande link
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=89D17887-AE7B-4FD2-A97B-3BFD034F3316

Met sportieve groet,

Dennis, Arjan, Mark, Belinda en Sharon

Nieuw recordaantal bij de Vutters

Afbeelding

Bij de vutters, die op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen hun kunsten vertonen van 9:00 tot ongeveer 11:00 uur, was er afgelopen vrijdag een record te noteren: maar liefst 32 deelnemers waren er voor deze activiteit. Daarmee is het vorige record, van 26 april van dit jaar, met meer dan 10% aangescherpt: toen waren er 28 deelnemers.

Klaar voor het Open Lindenholt toernooi

Afbeelding

Het open Lindenholt staat voor de deur. Vooraf zijn er al heel wat klusjes geklaard. De banen zijn door Frans, Willie en Joop voorzien van zand en zien er tiptop uit. Mieke was al druk met de voorbereidingen van de keuken. Er zijn vier leuke picknicktafels geplaatst. Sanne was druk met de aankleding van het park met zo links en rechts wat helpende handjes.

Door de aanhoudende hitte moeten alle banen worden voorzien van wat voorzorgsmaatregelen (parasols, wateremmers en sponzen). Wat een behoorlijke klus was….Op ons park staan twee bomen met de processierups. Deze rups zorgt voor veel huidproblemen. Eigenlijk een pakkie-an van de gemeente, maar helaas… Dennis en Joop zijn samen de strijd met de processierups aangegaan. Super!!!

Al met al met even flink aanpoten zijn we klaar voor het Open Lindenholt. Dat het maar een gezellig toernooi mag worden.

We feliciteren onze kampioenen

Afbeelding

Deze heren zijn kampioen geworden in de Heren Dubbel 17+ Zomeravondcompetitie. De kampioenen zijn: Mark Janssen, Clarence Kempkes, Kees van den Heuvel, Joop de Jong, Ronnie Hurkens, Co van Eldik, Dick Pouw, Arjan van de Wetering en Kurt den Brok

We feliciteren onze kampioenen

Afbeelding

Hieronder vindt u de foto van het Damesdubbel team, dat in de hoofdklasse op dinsdagmorgen kampioen is geworden.
Van links naar rechts: Petra Aalders, José Coenen, Ineke Ellenbroek, Hetty Kuipers en Francien de Laat.