Najaarstoernooi 2022

Afbeelding

Het najaarstoernooi zit er weer op. Ondanks de regen kunnen we met een goed gevoel terug kijken naar een top toernooi. Herman en Hans hebben dit mooi gedaan met Dennis als hulp. Ook alle vrijwilligers hartelijk bedank.

Ook Gran Cafe Lindenholt bedankt dat jullie de prijzen beschikbaar hebben gesteld.

Namens het bestuur bedankt en tot volgend jaar!

 

Oproep voor barplanning

Afbeelding

Gerard heeft aangegeven dat hij wil stoppen met de barplanning. Hij heeft maar liefst 40 jaar met liefde en plezier dit voor onze club gedaan, maar vindt het zo langzamerhand tijd om het stokje aan iemand anders over te dragen. Hij zal, zoals we van hem gewend zijn gewoon op de maandagavond blijven draaien en als het nodig is ook tijdens de toernooien zijn steentje bijdragen. Denk jij, nou dat lijkt me leuk om te doen? Meld je aan bij Petra:
secretaris@tvlindenholt.nl

Bedankt Gerard voor al je inzet!
Namens het Bestuur

Open Lindenholt 2022

Afbeelding

We kunnen terugkijken op ’n fantastisch toernooi. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind. Misschien op sommige momenten zelfs iets te heet. Dit jaar waren er maar liefst 217 inschrijvingen. Voor Dennis was het deze week wel bijzonder moeilijk! Zijn moeder is helaas plots overleden, maar desondanks was hij er voor de club. Gecondoleerd Dennis en we wensen jou uiteraard véél sterkte!

De catering werd dit jaar weer door Mieke verzorgd.
Wat fijn Mieke dat je weer in ons midden was! We hebben je gemist!

Bedankt Dennis, Mark, Belinda & Mieke, namens het Bestuur

BBQ 28 mei

Afbeelding

Vandaag was de laatste competitiedag voor de zaterdag. Het eerste herenteam heeft vandaag ter afsluiting ’n BBQ georganiseerd, maar liefst 31 inschrijvingen waren er binnen gekomen.

   

Het was top geregeld met ’n heerlijke salade erbij en stokbrood met kruidenboter. We kunnen terugkijken op ’n zéér geslaagde dag! Helaas geen kampioenen, maar aan gezelligheid ontbrak het niet!

    

Bedankt Maikel, Bram, Sjoerd, Robin & Camille voor het organiseren!

             

Paasactiviteit Jeugd TV Lindenholt

Afbeelding

Vrijdag 15 april hebben Lody & Jacqueline een leuke middag voor de kinderen georganiseerd. Met onder andere een eierrace, paashaas schieten en uiteraard eieren zoeken. Het was een gezellige middag!


Bedankt Lody &  Jaqueline voor het organiseren! Top geregeld! 

               

2 april: Verwendag voor onze klussers

Afbeelding

Vandaag hebben we de klussers van onze grote projecten, (denk daarbij aan  het vernieuwen van de boeiboorden, de renovatie van de kleedkamers & toiletten en het opfleuren van ons clubhuis) even in het zonnetje gezet. Voor de boeiboorden zijn Ger, Hans & Frans druk in de weer geweest. Voor de renovatie van onze kleedkamers en toiletten  zijn Ger, Frans, Peter, Albert, Ronnie, Sabine & Petra druk geweest en Belinda, Mark & Dennis hebben ons clubhuis opgefleurd. Deze middag was bedoeld om hun ‘n hart onder de riem te steken! Wat zouden we zijn zonder deze vrijwilligers zijn! Om 13.00 uur zijn we uiteraard begonnen met ’n bakkie koffie en iets lekkers erbij en aansluitend hebben we met z’n allen ’n balletje geslagen. Alleen Frans kon helaas niet aanwezig zijn i.v.m. de griep. Jammer Frans, we wensen je beterschap!                                                                                                       

Dennis was om 13.00 uur verhinderd, maar kwam gelukkige iets later in de middag toch gezellig nog even  langs. Adri heeft vandaag voor de drankjes gezorgd achter de bar. Na het tennissen was het natuurlijk tijd om samen ff te proosten.

Petra heeft vandaag gezorgd voor de catering. Ze zeggen weleens als katjes muizen dan hoor je ze niet. Nou volgens mij was de catering dik in orde, want tijdens het eten was het verdacht stil, dus waarschijnlijk was het naar ieders wens.  Iedereen bedankt voor jullie inzet en we hopen dat we in de toekomst ook weer op jullie kunnen rekenen!

 

Met vriendelijke groet,
het Bestuur