Nieuws over komende toernooien

Citeren

Binnenkort worden bij onze vereniging twee leuke toernooien gespeeld. Hieronder vindt u de details.

11 september: Het Open Dagtoernooi 2021

Hallo Tennisvrienden,

Nog 3 weken en dan begint ons 2e Open dagtoernooi. Het vorige toernooi was een groot succes en we hebben er nu ook weer veel zin in.

Wij zullen jullie verwennen met een heerlijke kopje soep en geroosterd brood. Heerlijke hapjes tussendoor en aan het eind van de dag een lekker frietje met snack. Hierbij houden wij ook rekening met de vegetariërs onder ons. Graag aangeven bij opmerkingen.
Het enige wat jullie mee hoeven te nemen is je goede humeur en je tennisspullen. Samen maken we er dan een mooie dag van.

Schrijf je snel in via onderstaande link, want VOL=VOL
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/06A54BD9-6B31-4846-8F1A-1BA51105D23B

We zien jullie snel.

Met sportieve groet,

Belinda, Mark en Dennis

13 t/m 19 september: Het Open Lindenholt Veteranentoernooi

HET GAAT DOOR!!!

Het heeft even geduurd voordat deze mail naar jullie gestuurd kon worden ivm onzekerheid of er een toernooicommissie zou zijn.

Gelukkig hebben Joop, Sanne en Imke zich bereid gevonden om dit op te pakken, waar we erg blij mee zijn. Zij hebben er zin in, hopelijk jullie ook. Ondanks dat het kort dag is, hopen wij jullie toch nog te zien op het gezelligste veteranentoernooi van Nijmegen.

Schrijf je dus snel in via onderstaande link en we maken er weer een mooi en gezellig toernooi van.

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/C01102B1-34A7-4539-A6AB-43EA0EB9F3E9

Ikzelf zal nog ondersteunend blijven, maar Joop, Sanne en Imke zullen dit toernooi met de gezelligheid en enthousiasme die jullie gewend zijn op zich nemen.

Met sportieve groet,

Dennis

 

Nieuw: winterlidmaatschap bij TV Lindenholt

Citeren

Met ingang van 1 oktober kunnen tennissers van andere verenigingen winterlid worden bij TV Lindenholt. Dat houdt in dat ze vanaf 1 oktober tot en met 31 maart 2022 kunnen komen spelen op de 10 kunstgrasbanen, die de tennisvereniging rijk is. Van die banen zijn er 7 ’s avonds verlicht, zodat er elke dag zelfs tot 23:00 uur getennist kan worden. Het reserveren van banen gaat via de Club-app van de tennisbond of via het elektronische afhangbord in het clubhuis. Het winterlidmaatschap kost € 95,- en daarbij zijn het inschrijfgeld en het lidmaatschap van de tennisbond inbegrepen.  Het winterlidmaatschap is vooral interessant voor tennisser die bij hun eigen club gravelbanen hebben en in de herfst en winter noodgedwongen hun racket een paar maanden moeten opbergen. Of dure banen moeten huren in een tennishal.

Nadere informatie en aanmelding: tvlindenholt.nl.

Nieuwe coronamaatregelen

Citeren

Beste Leden,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, zoals die op 14 december zijn aangekondigd, willen wij jullie het volgende meedelen.

1.    Er kan tot zeker 19 januari 2021 niet meer gedubbeld worden!

De regels zijn als volgt:

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Tennissen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 5 weken is alleen enkelspel toegestaan, tot minimaal 19 januari 2021.
  • Trainingen vinden alleen nog plaats voor de jeugd tot 18 jaar.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.

2.    Gereserveerde banen met dubbels

Deze reserveringen worden zo spoedig mogelijk verwijderd. Het is de bedoeling dat je, mocht je willen spelen, opnieuw reserveert, uiteraard alleen om te enkelen! Je mag overdag, dus tussen 9:00 en 18:00 uur twee keer een baan reserveren maar je mag tussen 18.00 en 23.00 uur maar éénmaal een baan reserveren, ook niet in wisselende samenstelling! Per dag is het maximale aantal reserveringen: 2.
Dit om zoveel mogelijk leden de kans te geven om ’s avonds een balletje te slaan!

Verder willen we jullie vragen om, in verband met de verlichting, je speeltijd te annuleren, mocht je onverhoopt niet komen tennissen!

Daarnaast gelden natuurlijk de al eerder genoemde afspraken:
–    Desinfecteer je handen bij aankomst en vertrek;
–    Drank en etenswaren zijn niet toegestaan;
–    Kom niet eerder dan 5 minuten voor de gereserveerde tijd;
–    Verlaat het park meteen na jouw speeltijd.

3. Introduceren niet meer toegestaan

Om de leden zoveel mogelijk te kunnen laten spelen, is het introduceren voorlopig niet mogelijk. Het toezicht houden op introductie is trouwens niet al te makkelijk.

We wensen iedereen weer veel sterkte toe om deze periode goed door te komen en danken jullie alvast voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur
14 december 2020