Verslag en inschrijving Voorjaarscompetitie

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018

Alvorens ons over te geven aan de winterse geneugten, waaronder het de balans op maken van het afgelopen tennisseizoen, is het belangrijk je voor het komende seizoen eerst nog even aan te melden voor de Voorjaarscompetitie 2018!

Van enkele teams is al een aanmelding verkregen. Voor de overige leden: Gelieve je, bij voorkeur met team, compleet met naam en KNLTB nummers, bij de wedstrijdleiding aan te melden voor:

4 december 2017

Individuele aanmeldingen of aanmeldingen als reserve worden ook bijzonder gewaardeerd!

De onderstaande link geeft het totale aanbod in Gelderland weer:

https://centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/voorjaarscompetitie/competitieaanbod/competitieaanbod-gelderland-voorjaar-2018.pdf

Zoals vorig jaar kunnen jullie je aanmelding sturen naar vcl@tvlindenholt.nl.

Wij willen hier nog met nadruk wijzen op de 8/9 competitie, die echt op veel verenigingen enthousiast ontvangen is. Het is echt leuk om met z’n drieën twee wedstrijden te spelen, die niet eens je rating zullen beïnvloeden. Het is gewoon heel gezellig en je kunt in alle formaties spelen. Heren tegen heren of dames of mixed tegen heren of dames. Het is louter fun. Je kunt de 8/9 competitie op donderdagavond of op zondag spelen.

Wij hopen vanuit TV Lindenholt weer een enthousiaste selectie te mogen afvaardigen, en dat we in goede conditie weer een gezellig seizoen tegemoet gaan! Onderstaand staan de speeldata en de inhaaldagen vermeld. De kosten van inschrijving bedragen evenals in het afgelopen jaar 42,- euro per team, exclusief ballen.

Sportieve groet van Michiel en Will (competitieleiders)