Verslag Voorjaarscompetitie

EIND VAN DE VOORJAARSCOMPETITIE
Zaterdag had het team van Jan van Hassel een grote kans om kampioen te worden. Hun team zou met 3 – 1 moeten winnen. Het was spannend tot het eind. In de rust was het 1 – 1, dus de kans was groot. Helaas was het beslissende punt verloren in de super tiebreak. Jammer mannen. Wie weet volgend jaar.

Dan het team van Mark Janssen. Hun team heeft zondag gespeeld i.p.v zaterdag i.v.m de uitvaart van Kim.
Kim speelde mee in dit team en ze waren vastbesloten om kampioen te worden voor Kim. Het team heeft vandaag met z’n allen met een rouwband om gespeeld ter ere van Kim. Zelfs Kims vader kwam nog kijken naar de wedstrijd. Toen hun winnende punt binnen was, vloeiden de tranen voor en om Kim. Vraag van het team was om de 6 boeketten te verdelen in tweeën met zwart lint. Deze boeketten zullen vandaag aan Kurt en de ouders van Kim worden aangeboden. Een bijzonder mooi gebaar. Proficiat Mark, Maarten, Clarence,  Mandy, Sharon en Belinda.

Uiteraard willen wij onze dank uitspreken richting Michiel van ‘t Hooft en Frits Caris voor het begeleiden van de voorjaarscompetitie en tevens een woord van dank richting Arjan van de Wetering. Hij heeft een geruime tijd zich bezig gehouden met de planning van de bardiensten. Arjan heeft aangegeven zeker nog iets anders voor de club te willen betekenen. Superfijn, Arjan, daar komen we zeker op terug.

Namens het Bestuur,
Petra Aalders