VUT-groep

Een paar foto’s van een geslaagd Vuttoernooi op vrijdag 13 oktober 2017

 

Wat is de VUT-groep?

De TV Lindenholt kent een actieve VUT-groep. De leden van deze groep spelen drie keer in de week, op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen. We komen om ongeveer 8:45 uur bij elkaar, waarna de aanwezigen bij loting worden ingedeeld in groepjes van vier. Als er niet precies viertallen aanwezig zijn, gebruiken we een vernuftig in- en uitdraaisysteem. We spelen zeven games, waarna spelers kunnen in- of uitdraaien. Dit gaat zo’n anderhalf tot twee uur door, waarna er in de kantine wordt bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje.

De VUT-groep staat open voor leden van de TV Lindenholt die de leeftijd hebben bereikt, dat ze niet meer, of niet meer voltijds aan het werk zijn. Als u zin hebt, kunt u een of enkele keren met ons mee komen doen.

Toernooi 2017

Op vrijdag 13 oktober (vrijdag de 13e ;-)) begonnen ruim 24 leden van de Vut-groep om 9:00 uur aan hun jaarlijkse toernooi. Zoals in alle afleveringen van het toernooi was het ook deze keer weer mooi weer. Er werd ook zoals gewoonlijk weer hevig gestreden om de punten en na 4 partijen konden de deelnemers voldaan aan de maaltijd beginnen. Net als vorig jaar was de catering weer in handen van het Italiaanse restaurant Da Christian. De kok had gezorgd voor heerlijke pastagerechten, dus lieten de de deelnemers zich de maaltijd goed smaken. Als toetje werd er originele Italiaanse ‘gelato’ geserveerd.

Tijdens de maaltijd vond ook de prijsuitreiking plaats. Het zoals altijd uitstekend georganiseerde toernooi leverde de volgende uitslag op:

Eerste: Paul Simonis
Tweede: Hans van der Weide
Derde: Joop van de Water

Het was prachtig weer, voortdurend zon en een lekker frisse temperatuur. Op de tennisbanen werd dan ook met grote animo gestreden.

De foto’s van het toernooi zijn gemaakt door Albert Eerenberg. Meer foto’s dan de drie die u bovenaan deze pagina ziet, kunt u bekijken op de pagina Foto’s.